Kølemontør

– med erfaring

– tæt på dig

Buus Køle-Service ApS har mere end 20 års erfaring som kølemontør, og vi kan derfor løse dine udfordringer hurtigt og effektivt. Vores store viden og erfaring fra et bredt arbejdsfelt bliver brugt til at sikre dig den rigtige løsning – hurtigt.

Moderne teknologi

Med vores mange års erfaring i branchen har vi fingeren på pulsen når det gælder den nyeste teknologi. Vores dygtige montører medbringer altid det udstyr, der virker bedst og mest effektivt, så vi er i stand til at løse alle opgaver – store eller små – for vores kunder.

Alt udstyr er naturligvis godkendt efter gældende lovgivning og certificering, så vi kan garantere dig den højeste kvalitet og sikkerhed.

Kunder over hele landet

Buus Køle-Service ApS har kunder over hele landet, fra Ringkøbing til København og fra Gedser til Skagen. Vi har også lavet anlæg i udlandet, men naturligvis er vores kunder i Nordvest- og Midtjylland vores primære fokus.

Vores montører har deres daglige gang hos en lang række supermarkedskæder og hos selvstændige købmænd og supermarkeder samt en bred gruppe af butikker, industrivirksomheder og institutioner af forskellig slags.

Vores kunder sætter pris på vores personlige vejledning med kvalitet. Buus Køle-Service ApS vil være den bedste kølemontør i Nordvest- og Midtjylland, og det forpligter os til altid at være opdateret med den nyeste viden.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 97 72 31 15 for et tilbud eller information om hvilke løsninger vi kan tilbyde dig.