Firmaprofil

Buus Køle-Service ApS

blev stiftet i 1994 af Anders Buus primært for at udføre køleservice-opgaver. Siden er virksomheden vokset til et dynamisk og erfarent kølefirma, som er certificeret i henhold til ISO 9001 og som udfører en bred vifte af opgaver inden for køling, frost og varmepumpeteknologi. I dag består ejerkredsen af Carsten Ralf Nielsen, Thomas Buus, Dennis Djernis og Kevin Rockell

Vi har stadig fokus på køleservice med 24 timers døgnvagt 365 dage om året.

Samtidig leverer vi totalløsninger til alle behov inden for køle-, fryse- og klimaanlæg til industri, kontorer og butikker, også de nyeste CO2 anlæg. Vi bruger kun kvalitetsmaterialer, og som forhandler af Knudsen Køling møbler kan vi altid finde en løsning til dine kølebehov. Vi er altid på forkant af udviklingen inden for branchen med jævnlig efter- og videreuddannelse af vores dygtige medarbejdere.

Et køleanlæg leveret af Buus Køle-Service ApS er derfor lig med høj sikkerhed og kvalitet.

Vi har en stor og stabil kundekreds over det meste af Nordvest- og Midtjylland, og har gennem tiden udført mange spændende opgaver for en lang række store og små virksomheder landet over. Derudover har Buus Køle-Service i flere perioder leveret og monteret store anlæg forskellige steder i Afrika.

Vi har således stor erfaring i projektering, salg, levering, montering, reparation og service indenfor alle former for køl, frost, varmepumper og klimaanlæg..