Varmepumper

– få maksimalt udbytte af dit anlæg

Varmepumper i topkvalitet

En varmepumpe er en rigtig god idé, hvis du vil spare mange penge på varmeregningen og samtidig sikre dig et behageligt indeklima. Hvad du vil bruge overskuddet til, bestemmer du selv – men Buus Køle-Service ApS kan rådgive dig så du får den optimale løsning til dit behov.

Vores store erfaring med projektering, salg, installation og servicering af varmepumper kommer dig til gode, og vores knowhow sikrer dig en hurtig, fleksibel og problemfri installation.

Vi bruger kun varmepumper fra de bedste leverandører og dermed er du sikret den højeste kvalitet på markedet. Vores varmepumper har den bedste ydelse og er klassificeret i højeste energiklasse. Naturligvis er vores varmepumper tilpasset det nordiske klima med store temperaturudsving hen over året så du altid får det maksimale ud af dit anlæg.

Personlig rådgivning

Vil du have besøg af en kompetent varmepumpe-rådgiver hjemme hos dig selv? Så kommer Buus Køle-Service Aps naturligvis gerne til dig, ligesom du er velkommen til at komme til os. Vi finder altid den bedste løsning til netop dit behov med fokus på kvalitet og driftssikkerhed.

Luft til luft
Luft til vand