Vores Ydelser

Buus Køle­Service ApS servicerer, leverer og monterer alle former for køle-­, frost-­, klima- og varmepumpeanlæg. Vi leverer til både private og erhverv og har særlig fokus på:

Supermarkedsanlæg

Buus Køle­-Service ApS er ekspert når det gælder køl i forbindelse med nyetablering eller ombygning af en butik eller et supermarked, og med vores brede erfaring og den nyeste teknologi på markedet vil vi altid sikre, at projektet kommer sikkert i mål til rette tid.

Vi kan altid tilbyde den rigtige kvalitets-løsning med produkter, der er tilpasset netop dit projekt. Vores løsninger sikrer, at dine varer altid holder en optimal temperatur og dermed opnår den bedst mulige holdbarhed.

Når anlægget er monteret og sat i drift sørger vi bagefter for service og vedligeholdelse efter individuel aftale. Vi har 24 timers vagtordning 365 dage om året. Det er din sikkerhed for, at dit anlæg altid kører, som det skal.nlæggene kan udvides med frikøling, som giver en rigtig god driftsøkonomi og samtidig skåner miljøet.

Klima­ og varmepumpeanlæg

Buus Køle­Service ApS leverer og monterer klimaanlæg af højeste kvalitet til butikker, kontorer, industrikøkkener, hoteller, laboratorier, tandlæge­- og lægeklinikker, hospitaler, restauranter og undervisningslokaler mv.

Vi leverer desuden varmepumpe- og airconditionanlæg til private.

Vi har stor erfaring med projektering, montering og servicering af aircondition­ og klimaanlæg, og vi bruger kun produkter fra de bedste producenter , så du som kunde har garanti for en optimal klimaløsning.

Cases:

Server- og edb-køling

Buus Køle-Service ApS er eksperter når det gælder køling af serverrum og edb-anlæg til industri, kontor, detailforretninger og alle andre typer af virksomheder, store som små.

I rum med stor varmeudvikling er det vigtigt at sikre, at det livsvigtige it-udstyr altid holder en temperatur, der dels sikrer mod skader og dels sikrer en optimal drift.

Vores løsninger giver dig samtidig den mest økonomiske drift med frikøling, som i det kølige nordiske klima sikrer dig en stor besparelse på energiforbruget.

Et frikølingsanlæg benytter den kølige udendørsluft til køling af serverrummet, og avanceret styring sørger for, at temperaturen hele tiden holdes konstant.

Det er både miljøvenligt og godt for din økonomi.

Modul køle­ og fryserum

Vi har stor erfaring med køle­- og frostrum til alle formål indenfor butik og industri, herunder også specielle løsninger til opbevaring af blomster (stille køling uden blæser) og vin.

Vandkølingsanlæg

Buus Køle­Service ApS leverer og installerer driftssikre anlæg til køling på sygehuse, fabrikker, gartnerier, supermarkeder og kontorbygninger.

Disse glykol­anlæg kan anvendes ved temperaturer både over og under nul grader C. Anlæggene kan udvides med frikøling, som giver en rigtig god driftsøkonomi og samtidig skåner miljøet.